Vaske Betty

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Permasat

Kolpa

Vaske Betty me panel

Një traditë që nuk zhgënjen kurrë.

Një vaskë e bërë me akrilik sanitar të derdhur me ergonomi të provuar për rehati maksimale.

Forma ergonomike, e përshtatur me trupin.

Një gamë e gjerë dimensionesh.

Një vaskë më e thellë.

Mundësia e instalimit të sistemeve/pajisjeve të masazhit

Opsione:

  • Kromoterapia.
  • Mundësia e montimit të një sistemi masazhi.
  • Mundësia e montimit të armaturës me levë dushi.
  • Mundësia e montimit të armaturës me levën e dushit dhe kompletin e mbushjes/kullimit.
  • Mbështetësja e kokës.

KODI:

KODI:27599

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!