Vaske Atys-FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Kolpa

Vaske Atys-FS

Permasat - 180 x 85 cm

Volumi - 225 l

Vaskë e bere nga materiali Kerrock, e cila me linjat e saj të guximshme dhe elastike ofron një banjë moderne.

Me një set kullimi me sistemin Up&Down.

Forma - Drejtkëndëshe

E pavarur

Ngjyre e bardhe

  • "Kerrock"

Kerrock është një material i përbërë nga hidroksid alumini dhe substanca lidhëse me bazë polimer akrilik, vlerësohet për qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e jashtëzakonshme.

Ai jep një vlerë të shkëlqyer duke qenë:

  • E këndshme për tu prekur
  • Lehtë për tu pastruar
  • Strukture uniforme në të gjithë thellësinë
  • Rezistente ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike

KODI:

KODI:28149

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!