Vaske Soft-FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Kolpa

Vaske Soft-FS

Permasat - 180 x 80

Volumi - 205 l

Ngjyre e bardhe

Linjat delikate dhe të buta krijojnë një ndjenjë elegance të përjetshme që përzihet me ergonomi të rehatshme.

Kjo vaskë akrilike e derdhur e butë është një vaskë FS e pavarur që mund ta përdorni nga të gjitha anët.

Forma ergonomike, e përshtatur me trupin.

Linja të buta, të rrumbullakosura.

Mundësia e vendosjes së një vaskë në dhomë në mënyrë të pavarur.

Forma - Ovale

KODI:

KODI:28151

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!