Vaske Lux FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Kolpa

Vaske Lux FS

Ngjyre e bardhe

Permasat - 170 x 85 cm

Vaska akrilike sanitare e derdhur përqafon minimalizmin modern me një siluetë të rrumbullakosur dhe të butë të përsosur me skaje dukshëm të holla.

Vaska e pavarur FS Lux pasuron dekorin e integruar të banjës tuaj.

Skajet dukshëm të hollë.

Linja të rrumbullakosura të buta.

Mundësia e vendosjes së një vaskë në dhomë në mënyrë të pavarur.

Forma -  Ovale

KODI:

KODI:28152

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!