Vaskë Adam & Eva-FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Kolpa

Vaske Adam & Eva-FS

Vaskë e pavarur me akrilik sanitar të derdhur me cilësi të lartë për rehati të përsosur.

Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

Forma - Ovale

Permasat - 190 x 120 cm

Volumi maksimal - 450 litra

Ngjyre e bardhe

Opsione:

 • Mundësia e instalimit të sistemit të masazhit të ajrit
 • Kromoterapia
 • Mundësia e vendosjes së një vaskë në dhomë në mënyrë të pavarur
 • Mundësia e montimit të një sistemi masazhi
 • Mbështetësja e kokës

ID - 561130

KODI:

KODI:19068

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!