Vaskë Atys Duo-FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Kolpa

Vaske Atys Duo-FS

Vaskë e pavarur e bërë nga materiali Kerrock, e cila me linjat e saj të guximshme dhe elastike ofron një banjë moderne.

Me një set kullimi me sistemin Up&Down.

 • Forma - Ovale
 • Permasat - 174 x 70 x H61 cm
 • Thellesia - 45 cm
 • Volumi - 225 litra
"Kerrock"

  Kerrock është një material i përbërë nga hidroksid alumini dhe substanca lidhëse me bazë polimer akrilik, vlerësohet për qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e jashtëzakonshme.

  Ai jep një vlerë të shkëlqyer duke qenë:

  • E këndshme për tu prekur
  • Lehtë për tu pastruar
  • Strukture uniforme në të gjithë thellësinë
  • Rezistente ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike

  ID - 622760

  KODI:

  KODI:16550

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!