Vaske Boul-FS Bardhe e Zi

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Kolpa

Vaske Boul-FS

Permasat - 165 x 85 cm

Volumi - 335 l

Ngjyre Bardhe e Zi

Vaskë e perbere nga materiali Kerrock, e cila me linjat e drejta arrin elegancën, e përshtatur për çdo ambient jetese.

  • "Kerrock"

Kerrock është një material i përbërë nga hidroksid alumini dhe substanca lidhëse me bazë polimer akrilik, vlerësohet për qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e jashtëzakonshme.

Ai jep një vlerë të shkëlqyer duke qenë:

  • E këndshme për tu prekur
  • Lehtë për tu pastruar
  • Strukture uniforme në të gjithë thellësinë
  • Rezistente ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike

E pavarur

Ovale

ID - 592300

KODI:

KODI:16544

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!