Vaske Calando

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Kolpa

Vaske Calando

Vaskë e integruar në qoshe me astar dhe ndenjëse. Linjat e buta dhe të pastra ofrojnë dizajn estetik.

Materiali - Akrilik i derdhur sanitar

  • Materiali polimer më i çmuar

Forma - Asimetrike

Vaska ju ofron mundësinë e instalimit të dy versioneve të sistemit të masazhit:

  • Sistemi i masazhit me ujë dhe
  • Sistem masazhi me ujë dhe ajër.

Opsione:

  • Kromoterapia
  • Mundësia e montimit të ekranit të dyfishtë
  • Mundësia e montimit të një sistemi masazhi
  • Mundësia e montimit të armaturës me levë dushi
  • Mundësia e montimit të armaturës me levën e dushit dhe kompletin e mbushjes/kullimit
  • Mbështetësja e kokës

KODI:

KODI:13150

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!