Vaske Clivia

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Treesse

Vaske Clivia

  • Permasat - 160 x 75 cm
  • Lartesia - 60 cm

Clivia bëhet më e gjerë dhe më komode, duke ruajtur karakteristikat që e bëjnë atë kaq të dashur.

Bukurinë dhe funksionalitetin e sipërfaqes së fortë, formën elegante që lidh linearitetin e drejtkëndëshit me butësinë e rrethit.

ID - V4460XBL000S

KODI:

KODI:27233

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!