Vaskë Comodo-FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Kolpa

Vaske Comodo-FS

Vaskë ovale e pavarur me komplet tejmbushjeje, e krijuar me linja të thjeshta, të lakuara.

 • Permasat - 185 x 90 cm
 • Volumi - 285 l
 • Forma - Ovale
 • Materiali - Akrilik i derdhur sanitar
 • Materiali polimer më i çmuar

Vaska ofron mundësinë e instalimit të një sistemi masazhi ajri.

 • Flluskat e vogla të ajrit që përzihen me ujin masazhojnë trupin e njeriut me energjinë e tyre kinetike

Opsione:

 • Mundësia e vendosjes së një vaskë në dhomë në mënyrë të pavarur
 • Mundësia e montimit të armaturës me levë dushi
 • Mundësia e montimit të armaturës me levën e dushit dhe kompletin e mbushjes/kullimit
 • Vaska ju ofron mundësinë e instalimit të një sistemi masazhi
 • Grup Geyser

 

KODI:

KODI:25564

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!