Vaske Elektra

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Permasat

Kolpa

Vaske Elektra

Vaska Elektra lejon vendosjen qendrore përgjatë murit, me linja të mprehta dhe të buta që ndërthuren në elegancën e saj.

Minimalizmi i skalitur i vaskës prej akriliku sanitar të derdhur krenohet me një formë moderne të sofistikuar që është e përshtatshme për çdo stili banjo.

Vaska ka një panel të ngjitur në mënyrë të padukshme.

Forma - Drejtkëndëshe

Opsione

  • Kromoterapia
  • Mundësia e vendosjes së sediljes së vaskës
  • Mbështetësja e kokës

KODI:

KODI:05536

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!