Vaske Eroica FS

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Kolpa

Vaske Eroica FS me panele

Vaskë e pavarur me material akrilik të derdhur sanitar dhe grup

  • Materiali polimer më i çmuar

Grup i përfshirë

Përmasat:

  • Gjatësia - 180 cm
  • Gjerësia - 80 cm
  • Lartësia - 63 cm
  • Thellësia - 46 cm
  • Vëllimi - 275 litra
  • Ngjyra - E bardhë
  • Forma - Drejtkëndëshe

Opsione:

  • Sistemi i masazhit me ujë

Sistemi i masazhit me ujë
Flluskat e ajrit me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut

  • Sistemi i masazhit me ujë dhe ajër

Sistemi i masazhit me ujë dhe ajër
Ndërveprimi i të dy sistemeve rigjeneron dhe relakson plotësisht organizmin e njeriut

KODI:

KODI:12627

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!