Vaske Evelin me hidromasazh

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Kolpa

Vaske Evelin

Forma - Drejtkëndëshe

Vaskë e integruar nga akriliku sanitar i derdhur është përshtatur për të gjitha dëshirat tuaja me madhësi të ndryshme.

Akrilik i derdhur sanitar
Materiali polimer më i çmuar

  • Sistemi i masazhit me ujë

Flluskat e ajrit me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Ata drejtojnë një rrjedhë uji të përzier me ajër. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

Opsione:

  • Mundësia e vendosjes së uleses së vaskës
  • Mbështetësja e kokës
  • Mundësia e instalimit të një kabine dushi

KODI:

KODI:19086

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!