Vaske Grazia

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

Kolpa

Vaske Grazia

Vaskë e bollshme me sedilje të rrumbullakosura, thellësi 46 cm, gjatësi 170 cm dhe gjerësi të përgjithshme 105 cm. Vaska Grazia, për banjo të gjera, për zgjidhje ekskluzive.

Akrilik i derdhur sanitar
Materiali polimer më i çmuar

Dimensionet:

  • Gjatësia - 170 cm
  • Gjerësia - 105 cm
  • Lartësia - 61 cm
  • Thellësia - 45 cm
  • Volumi - 250 litra

KODI:

KODI:13143

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!