Vaske me hidromasazh Haiti

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

TREESSE

Vaske hidromasazhi Haiti

Permasat - 155 x 155 cm

Lartesia - 72 cm

Këndet e banjës nuk duhet të lihen kurrë bosh, por të mobiluara me diçka që i përmirëson ato. Vaska këndore e Haitit e propozuar nga Treesse është zgjedhja e duhur për të përmbushur këtë rol. Linja të thjeshta dhe të pastra që e bëjnë atë mobiljet perfekte për një ambient që shprehet përmes stilit modern, duke rritur më tej veçoritë e tij.

Opsione

Për më tepër, për ta bërë momentin e mirëqenies më të plotë dhe unike, ndër opsionet e tij opsionale, vaska e hidromasazhit të Haitit riprodhon gjithashtu efektet e dobishme të kromoterapisë, falë ndriçimit LED shumëngjyrësh që lëviz në mënyrë "magj

  • Impianti i dezinfektimit
  • Stabilizues i temperaturës së ujit
  • Kromoterapia
  • Sistemi i zërit me marrës bluetooth
  • Kompleti i profilit me buzë të buta
  • Rubinetat 

ID - V7455XBN8F0S

KODI:

KODI:10582

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!