Vaske hidromasazhi Loco

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

Kolpa

Vaske hidromasazhi Loco me panele

Një vaskë kënd me linja rrjedhëse do të ndriçojë çdo banjë.

Vaskë akrilike e derdhur, e përforcuar. Materiali është i qëndrueshëm dhe ka një sipërfaqe të lëmuar pa pore, e cila parandalon rritjen e baktereve dhe lehtëson kujdesin e vaskës.

Permasat - 150 x 150 x H68 cm

Thellesia - 52 cm

  • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

  • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
  • E këndshme në prekje
  • Finiturë me shkëlqim të lartë
  • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
  • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
  • Izolimi i kursimit të energjisë
  • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

Sistemi i masazhit me ujë.

  • Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

 

ID - 950790

KODI:

KODI:18273

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!