Vaskë me hidromasazh Symbiosis Plus

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 8

Kolpa

Vaske hidromasazhi Symbiosis Plus

Vaske prej guri Kerrock

Produktet e kompanisë janë me cilësi të lartë dhe dizajn elegant!

  • "Kerrock"

Kerrock është një material i përbërë nga hidroksid alumini dhe substanca lidhëse me bazë polimer akrilik, vlerësohet për qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e jashtëzakonshme.

Ai jep një vlerë të shkëlqyer duke qenë:

  • E këndshme për tu prekur
  • Lehtë për tu pastruar
  • Strukture uniforme në të gjithë thellësinë
  • Rezistente ndaj kimikateve dhe dëmtimeve mekanike

Permasat - 275 x 72 x H 95cm

Thellesia - 44 cm

Volumi - 230 litra

ID - 110290

KODI:

KODI:13076

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!