Vaske inkaso me hidromasazh DREAM

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Treesse

Vaske inkaso me hidromasazh DREAM

Stabilizator temperature - AWC+STATA

Permasat - 200 x 160 x H66 cm

Të thjeshta, lineare dhe elegante, vaskat e hidromasazhit Treesse do t'ju pushtojnë me dizajnin e tyre minimalist që përfiton nga teknologjia Ghost, hidromasazhi i padukshëm i nënshkruar nga Marc Sadler.

Falë këtij sistemi të veçantë, avionët hidromasazh mbeten të fshehura për të shmangur shpimet e shëmtuara në mënyrë që të nxjerrin në pah dizajnin.Rezultati? Vaska funksionale dhe estetike me vaska të fshehura uji, të karakterizuara nga një vrimë e brendshme rrethuese që strehon përbërësit teknikë: një sasi rrymash të orientuara në mënyrë adekuate, derdhjen e sifonit dhe ndriçimin shumëngjyrësh LED.Kromoterapinë. Një dritë mbështjellëse dhe uniforme lëviz "në mënyrë magjike" ujin për një efekt unik dhe të plotë të dobishëm.Së fundi, emetimi i ajrit rrit efektet e hidromasazhit.

Vaska me hidromasazh Treesse përfiton nga dy aksesorë të jashtëzakonshëm:

  • Ngritësi automatik, i integruar në mënyrë të përkryer në vaskë dhe i përdorshëm me ndihmën e një kompresori ajri që e bën mirëmbajtjen të arritshme për të gjithë.
  • Big Bang, shpërndarësi i tingullit të dritës LED që do t'ju zhytë në një atmosferë unike midis tingujve dhe ngjyrave.

KODI:

KODI:29293

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!