Vaske inkaso me hidromasazh SHADOW

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Treesse

Vaske inkaso me hidromasazh SHADOW

Permasat - 200 x160 x H82 cm

Vaske Spa me estetikë tërheqëse. Një dizajn bashkëkohor i aftë për t'u përshtatur me ambiente të ndryshme të brendshme ose të jashtme: një kënd i vogël Wellness në zemrën e shtëpisë ose në ajër të hapur. Efikasiteti maksimal funksional Ghost, forca e tij është teknologjia krejt e re Ghost Plus (patent ekskluzive nga Treesse), e projektuar nga Studio Sadler, falë së cilës hidromasazhi i padukshëm bëhet edhe më performues me shtimin e avionëve që integrohen me ato tashmë të pranishme.

Edhe me Ghost Plus, format dhe linjat e këtyre Vaskeve theksohen plotësisht. I gjithë pajisja e hidromasazhit mbetet e fshehur në një vend të brendshëm perimetrik që përmban gjithashtu një ndriçim LED shumëngjyrësh që riprodhon efektet e kromoterapisë. Si me magji, një rreze drite gjallëron ujin, duke ofruar rehati të pakufishme.

Vaskat Ghost Plus ofrojnë relaksim unik dhe të pabarabartë për t'u përjetuar vetëm ose në shoqëri, një mirëqenie mbështjellëse dhe e qëndrueshme që do t'ju bëjë të harroni lodhjen e ditës.

Aksesorë

  • Ngritësi automatik për të lehtësuar pastrimin dhe mirëmbajtjen e Vaskes.
  • Spa Pack, njësia e re për filtrim profesional me një dizajn modern.
  • Step Box, një koleksion hapash të formave dhe madhësive të ndryshme për të lehtësuar aksesin në spa.

KODI:

KODI:29937

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!