Vaskë Nabucco

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Kolpa

Vaske inkaso Nabucco me suport

Permasat - 190 x 120 cm

Volumi maksimal - 450 litra

Forma - Drejtkëndëshe

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

Opsione:

 • Sistemi i masazhit me ujë.

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

 • Kromoterapia
 • Mundësia e montimit të një sistemi vorbull
 • Sistemi i masazhit Vital
 • Mundësia e montimit të rubinetave me levë për dush
 • Mbështetësja e kokës

KODI:

KODI:25678

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!