Vaske me ajermasazh Quarz

Treesse

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Modeli

TREESSE

Vaske me ajermasazh Quarz 212

Estetika është e fortë dhe e pastër, me vija të drejta dhe sipërfaqe të kryqëzuara për një efekt minimalist, në versionin Quarz Light 212.

Krahasuar me sistemet konvencionale të hidromasazhit, kjo minipishinë shikon nga e ardhmja me më shumë elegancë dhe rehati.

  • Kromoterapi

Drita dhe ngjyrat ndikojnë në mirëqenien tuaj. Fillimet e kromoterapisë datojnë në Egjiptin e lashtë. Arrin ekuilibrin në trup dhe forcon efektet restauruese.

Çdo ngjyrë ndikon ndryshe: e kuqja, portokallia dhe e verdha stimulojnë vitalitetin. Bluja, jeshilja dhe vjollca relaksojnë dhe qetësojnë. Gërshetimi i efekteve të ujit dhe ngjyrave bën që trupi dhe shpirti të relaksohen.

KODI:

KODI:25712

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!