Vaske me ajermasazh Dream-SP

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Modeli

Kolpa

Vaske me ajermasazh Dream-SP

Vaskë me linja klasike ovale. Vaska dhe paneli i bërë nga një pjesë e vetme.

Grup Waterfall

 • Sistemi i masazhit me ajër

Funksionet e sistemit:

 • Pompe ajri
 • Avionët e ajrit
 • Celës elektronik për pompën e ajrit
 • Sensori i nivelit të ujit
 • Grup tejmbushjeje
 • Kornizë mbështetëse e vaskës
 • Paneli i vaskës

Permasat - 170 x 75 cm dhe 180 x 80 cm

Lartesi - 62.5 cm

Thellesi - 45 cm

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

Opsione:

 • Kromoterapia
 • Mundësia e montimit të armaturës me levë dushi
 • Mundësia e montimit të armaturës me levën e dushit dhe kompletin e mbushjes/kullimit
 • Mbështetësja e kokës

ID - 570390

KODI:

KODI:30692

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!