Vaske me hidromasazh Bell

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 7
Modeli

Kolpa

Vaske me hidromasazh Bell

Një vaskë me linja të thjeshta e përshtatshme si për banjot tradicionale ashtu edhe për ato moderne.

 • Sistemi i masazhit me ujë dhe ajër

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të intgruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike
 • Kromoterapi

  Drita dhe ngjyrat ndikojnë në mirëqenien tuaj. Fillimet e kromoterapisë datojnë në Egjiptin e lashtë. Arrin ekuilibrin në trup dhe forcon efektet restauruese.

  Çdo ngjyrë ndikon ndryshe: e kuqja, portokallia dhe e verdha stimulojnë vitalitetin. Bluja, jeshilja dhe vjollca relaksojnë dhe qetësojnë. Gërshetimi i efekteve të ujit dhe ngjyrave bën që trupi dhe shpirti të relaksohen.

KODI:

KODI:17816

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!