Vaske me hidromasazh Betty

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

Kolpa

Vaske me hidromasazh Betty

Një traditë që nuk zhgënjen kurrë. Një vaskë e bërë me akrilik sanitar të derdhur me ergonomi të provuar për rehati maksimale. 

Forma ergonomike, e përshtatur me trupin

Një vaskë më e thellë

  • Sistem masazhi me ujë dhe ajër.

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të integruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin. 
Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

  • Grup Waterfall

Përmsasat - 190 x 90 cm

Lartësia - 63 cm

Volumi - 310 litra

KODI:

KODI:28931

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!