Vaske me hidromasazh Calando

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Modeli

Kolpa

Vaske hidromasazhi Calando

Vaskë e integruar në qoshe me astar dhe ndenjëse. Linjat e buta dhe të pastra ofrojnë dizajn estetik.

Materiali - Akrilik i derdhur sanitar

  • Materiali polimer më i çmuar

Forma - Asimetrike

  • Sistemi i masazhit me ujë.

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

  • Sistem masazhi me ujë dhe ajër.

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të intgruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

  • Kromoterapia

Kromoterapi

Drita dhe ngjyrat ndikojnë në mirëqenien tuaj. Fillimet e kromoterapisë datojnë në Egjiptin e lashtë. Arrin ekuilibrin në trup dhe forcon efektet restauruese.

Çdo ngjyrë ndikon ndryshe: e kuqja, portokallia dhe e verdha stimulojnë vitalitetin. Bluja, jeshilja dhe vjollca relaksojnë dhe qetësojnë. Gërshetimi i efekteve të ujit dhe ngjyrave bën që trupi dhe shpirti të relaksohen.

Opsione:

  • Mundësia e montimit të një sistemi masazhi
  • Mbështetësja e kokës
  • Ju mundëson të instaloni një kabinë dushi

KODI:

KODI:24939

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!