Vaske me hidromasazh Dolores

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Kolpa

Vaske me hidromasazh Dolores

Me instalimin e vaskës në kënd, Dolores siguron përdorimin optimal të hapësirës në të gjitha banjot.

Linjat e mprehta në pjesën e këndit plotësohen nga një formë e butë, organike.

 • Sistemi i masazhit me ujë dhe ajër

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të intgruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

Permasat - 150 x 150 cm

Lartesi - 64 cm

Volumi maksimal - 330 litra

Forma - Kënd

Linja të buta organike

Dimensione më të mëdha të përshtatshme për 2 persona

Opsione:

 • Kromoterapia
 • Mundësia e montimit të armaturës me levë dushi
 • Mundësia e montimit të armaturës me levën e dushit dhe kompletin e  mbushjes/kullimit
 • Mbështetësja e kokës

ID - 927630

KODI:

KODI:30011

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!