Vaske me hidromasazh Gaia

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 7
Modeli

Kolpa

Vaske me hidromasazh Gaia

Vaskë e integruar me mundësinë e instalimit të sistemit të masazhit Luxus që e çon relaksimin tuaj në një nivel krejtësisht të ri.

Permasat 160 x 160 cm

Voumi makismal 550 - litra

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike
 • Sistemi i masazhit me ujë.

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

 • Sistemi i masazhit Luxus +

Tiparet e sistemit:

 • Pompë uji
 • Pompe ajri
 • 7-8 mikro hundëza uji
 • 10-12 gryka ajri
 • 8 super gryka uji
 • 2x rregullator i rrjedhës së ajrit min - max
 • Ndezje elektronike për pompën e ujit dhe ajrit, dritën, kromoterapinë, filtrimin dhe ngrohjen e ujit
 • Sensori i nivelit të ujit
 • Dritë me kromoterapi
 • Filtri i integruar i ujit
 • Ngrohës për ruajtjen e temperaturës së ujit
 • Programimi i temperaturës së dëshiruar të ujit
 • Komplet për derdhjen e mbeturinave
 • Bazë vaske
 • Opsioni për modele të caktuara të vaskës:
 • Rreshtim vaske

KODI:

KODI:13077

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!