Vaske me hidromasazh Largo

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Kolpa

Vaske hidromasazhi Largo

Permasat - 150 x 150 x H68 cm

Mishelator Geyser

  • Sistemi i masazhit me ujë.

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

  • Sistem masazhi me ujë dhe ajër.
Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të integruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.
  • Materiali akrilik i derdhur sanitar
Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar
  • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës

  • E këndshme në prekje

  • Finiturë me shkëlqim të lartë

  • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash

  • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj

  • Izolimi i kursimit të energjisë

  • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

ID - 937820

KODI:

KODI:24917

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!