Vaskë me hidromasazh Opera

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

Kolpa

Vaske hidromasazhi Opera

Vaskë hidromasazhi e rrumbullakët.

Vaska ofron mundësinë e instalimit të sistemit të masazhit Vital, i cili siguron relaksim të plotë pas një dite të ngarkuar.

Përmasat - 180 x 180 x H71 cm

Thellësia - 52 cm

Volumi maksimal - 570 litra

Sistemi i masazhit Vital

 • Pompe ajri
 • Pompë uji
 • Rregullatori i rrjedhës së ajrit min - max
 • Ndezje elektronike për pompat e ujit dhe ajrit
 • Sensori i nivelit të ujit
 • Dritë me kromoterapi
 • Rregullimi i ndërprerë i ujit
 • Kontroll oscilues për ajrin
 • Ngrohës për ruajtjen e temperaturës së ujit
 • Programimi i temperaturës së dëshiruar të ujit
 • Komplet për derdhjen e mbeturinave
 • 6 super gryka uji
 • 10 - 12 hundë ajri
 • 2 mikro hundëza shtesë uji
 • 6 mikro hundëza uji me çelës
 • Kromoterapi

Drita dhe ngjyrat ndikojnë në mirëqenien tuaj. Fillimet e kromoterapisë datojnë në Egjiptin e lashtë. Arrin ekuilibrin në trup dhe forcon efektet restauruese.

Çdo ngjyrë ndikon ndryshe: e kuqja, portokallia dhe e verdha stimulojnë vitalitetin. Bluja, jeshilja dhe vjollca relaksojnë dhe qetësojnë. Gërshetimi i efekteve të ujit dhe ngjyrave bën që trupi dhe shpirti të relaksohen.

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

KODI:

KODI:15439

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!