Vaske me hidromasazh Rapido

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Kolpa

Vaske hidromasazhi Rapido

Permasat - 200 x 90 cm + Grup

Forma - Drejtkëndëshe

Vaskë akrilike në modë dhe elegante, në formë drejtkëndëshe.

Vaska ka jo vetëm një pamje të bukur, por edhe punim të shkëlqyer.

  • Sistemi i masazhit me ujë.

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

  • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

  • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
  • E këndshme në prekje
  • Finiturë me shkëlqim të lartë
  • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
  • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
  • Izolimi i kursimit të energjisë
  • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

Vaska akrilike e kësaj cilësie ruajnë në mënyrë perfekte temperaturën e ujit të nxehtë, janë rezistente ndaj dëmtimeve mekanike, janë të lehta për t'u mirëmbajtur dhe ngjyra e bardhë e zbehtë do t'i shtojë pak elegancë dhe luks ambientit tuaj.

ID - 573320

KODI:

KODI:14664

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!