Vaske me hidromasazh Swan

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Modeli

Kolpa

Vaske me hidromasazh Swan

Një banjë këndore e këndshme me linja rrjedhëse do të ndriçojë çdo banjë.

Ndryshon në qëndrueshmëri dhe ka një sipërfaqe të lëmuar pa pore, e cila parandalon rritjen e baktereve dhe lehtëson kujdesin e banjës.

 • Sistemi i masazhit me ujë dhe ajër

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të intgruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike
 • Permasat - 160 x 160 cm
 • Lartesia - 67 cm

 • Grup Waterfall

KODI:

KODI:18269

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!