Vaske me hidromasazhi dhe ajermasazh Royal

Kolpa

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Modeli

Kolpa

Vaske hidromasazhi + ajermasazh Royal

Vaskë e integruar në kënd me përmasa më të vogla me linja të pastra dhe të thjeshta.

 • Sistemi i masazhit me ujë.

Sistemi i masazhit të ujit funksionon në mënyrë që pompa e ujit të krijojë presion dhe të rrjedhë ujin përmes grykave të masazhit. Mijëra flluska ajri me shpejtësi të lartë uji masazhojnë intensivisht trupin e njeriut. Duke rregulluar rrjedhën e ajrit në grykën e masazhit, ne rregullojmë fuqinë e rrymës së masazhit.

 • Sistem masazhi me ujë dhe ajër.

Të gjithë elementet e sistemit të masazhit të  ujit dhe ajrit janë të intgruara në  këtë sistem. Ndërveprimi i të dy sistemeve punon intensivisht në organizmin e njeriut,
sistemi rigjeneron dhe relakson plotësisht trupin. Sistemi i masazhimit të ajrit funsksionon në mënyrë që pompa e ajrit krijon një rrjedhje ajri të kompresuar nëpër grupat e ajrit.
Kështu ajri kthehet në flluska të vogla ajri që përzihen me ujin . Me energjinë e tyre Kinetike ato masazhojnë trupin e njeriut.

Përmasat - 130 x 130 cm

Volumi - 220 litra

 • Materiali akrilik i derdhur sanitar

Përparësitë kryesore të akrilikut të derdhur sanitar:

Materiali polimer më i çmuar

 • E qëndrueshme dhe rezistente ndaj moshës
 • E këndshme në prekje
 • Finiturë me shkëlqim të lartë
 • E disponueshme ne nje numer te madh ngjyrash
 • Rezistent ndaj acideve dhe bazave të holluara, alkoolit, dezinfektuesve, etj
 • Izolimi i kursimit të energjisë
 • Në të gjithë materialin e lyer në mënyrë të barabartë për restaurim të thjeshtë dhe të lehtë të dëmtimeve mekanike

  Forma - Kënd

  Opsione:

  • Kromoterapia
  • Mundësia e montimit të një sistemi masazhi
  • Mbështetësja e kokës
  • Ju mundëson të instaloni një kabinë dushi

  KODI:

  KODI:15114

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!