WC sospezo MEG11 e zeze mat

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Galassia

WC sospezo MEG11 e zeze mat

Komoditet dhe dizajn për pajisjet sanitare me ngjyra të koleksionit MEG11 nga GALASSIA. Pajisja higjienike ështeë prej qeramike në ngjyrë të zezë mat.

Zgjedhja e pajisjeve sanitare të varura në mur plotëson ndjeshmërinë bashkëkohore për sa i përket higjienës dhe komoditetit, duke e bërë më të lehtë pastrimin e përditshëm.

Tualeti me përmasa 55 x 35 cm, me lartesi 42 cm prezantohet si aksesor arredimi për banjën moderne.

ID - 5411NEMT

KODI:

KODI:16594

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!