Set tualeti sospezo MEG11 ngjyre rere

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

Galassia

Set tualeti sospezo MEG11

WC - 16597

Bide - 16599

Kapak - 22949

Ngjyre rere

Komoditet dhe dizajn për pajisjet sanitare me ngjyra të koleksionit MEG11 nga GALASSIA.

Pajisjet higjienike janë prej qeramike në ngjyrë rëre.

Zgjedhja e pajisjeve sanitare të varur në mur plotëson ndjeshmërinë bashkëkohore për sa i përket higjienës dhe komoditetit, duke e bërë më të lehtë pastrimin e përditshëm.

Tualeti dhe bideja me përmasa 55 x 35 cm, me lartesi 42 cm prezantohen si aksesorë arredimi për banjën moderne.

Tualeti i varur në mur është i kompletuar me një kapak termorregullues Soft Close, me mentesha me një pajisje me rënie graduale të ngadaltë, me një dizajn të rafinuar. Falë materialit të fortë me të cilin është bërë, është shumë i fortë, rezistent ndaj thyerjeve dhe gërvishtjeve, duke lejuar pastrim të shpejtë dhe të lehtë. 

 

ID - 5411SA

KODI:

KODI:16597

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!