Set tualeti sospezo ONE rimfree TurboFlush

Geberit

Kalo te informacioni i produktit
1 e 9

Geberit

Set tualeti sospezo ONE rimfree TurboFlush

WC sospezo ONE rimfree TurboFlush - 500.202.01.1

Bide sospezo ONE - 500.690.01.1

Kapak One soft close

Geberit ONE, Geberit po vendos standarde të reja në banjën e sotme dhe të nesërme me një ndërthurje të dizajnit dhe funksionit. Pajisja qeramike sanitare e varur në mur është elegante dhe me përmasa të përsosura. Të gjitha përmasat dhe format janë të koordinuara në mënyrë të përkryer me njëra-tjetrën.

Geberit ONE kombinon ekspertizën e teknologjisë sanitare me dizajnin e zgjuar, duke na mundësuar të ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe plotësisht të integruara për të gjithë banjën.‎

Kombinuar me zgjuarsi në një sistem të vetëm, Geberit ONE krenohet me një një mori avantazhesh të dukshme dhe më delikate që sigurojnë më shumë pastërti, më shumë hapësirë dhe më shumë fleksibilitet në banjë.

Së bashku me teknologjinë inovative TurboFlush flush, garantohet një shpëlarje e plotë dhe jashtëzakonisht e qetë e pajisjes sanitare qeramike. Kur tualeti shpëlahet, uji rrjedh anash në pajisjen qeramike dhe rrotullohet në brendësi të saj. Falë mënyrës së optimizuar në të cilën udhëzohet rrjedha e ujit, TurboFlush minimizon sasinë e kërkuar të pastrimit.

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Kapak me mbyllje graduale dhe te bute

KODI:

KODI:26259

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!