Set tualeti sospezo XES e bardhe

Galassia

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6

Galassia

Set tualeti sospezo XES e bardhe

WC - 12442

Bide - 12443

Kapak - 12444

Koleksion me përmasa të vogla, që përputhet me stilin klasik me elementët e dizajnit modern.

Dizajni i butë dhe sensual e bën koleksionin "klasik modern".

Instalimi i pajisjeve sanitare të varura garanton siguri më të madhe për higjienën e të gjithë ambientit pasi dyshemeja mund të pastrohet lehtësisht.

Tualeti i varur në mur është i kompletuar me një kapak termorregullues Soft Close, me mentesha me një pajisje me rënie graduale të ngadaltë, me një dizajn të rafinuar. Falë materialit të fortë me të cilin është bërë, është shumë i fortë, rezistent ndaj thyerjeve dhe gërvishtjeve, duke lejuar pastrim të shpejtë dhe të lehtë.

KODI:

KODI:12442

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!